• 7349
    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçından itibaren tüm konsantrasyonumu ve dikkatimi ister istemez dağıtmış sevgili klübüm.

    şu an bir kodlama ve yazı projem var, duruyorum duruyorum icardiiiii diye youtube videoları açıyorum. dönüyorum dolaşıyorum son golleri, fenerbahçe taraftarının (almanya'dan gelenler acayip eğlenceli, paso almanca konuşup gol yedikçe türkçe küfürler filan, fular çıkartır işte icardi adama) çektikleri acayip eğlenceli.

    sonra duruyorum duruyorum şu aptal youtube shots'taki https://www.youtube.com/shorts/MMT42GMFRoI izliyorum, serdar dursun'u her gördüğümde kahkaha atıyorum. tabi buradan tom odell another love (flashmoblar favori) oradan pirates of the caribbeans (avm piyano kayıtları filan harika ama hans zimmer'in ekibi burada resmen döktürüyor https://www.youtube.com/watch?v=KvdiMj8ei7Q ) filan derken hop oradan hadi motive olalım diye (https://www.youtube.com/watch?v=OIuPJtS6FxU ) sekerken sonra gene arada bir ıcardi'ye bağlıyorum. sonra rock arkası aşkın olayım filan, yemin ederim freud izlese kendini en yakın kliniğe atardı ^^

    sonra takvime bakıyorum en yakın maç ne zaman diye...
    arada 2 satır yazıp bu döngüye tekrar giriyorum ( arada node.js ve yazarlıkla choiceofgames'in ilk doğru düzgün futbol oyununu hem yazıp hem kodluyorum. fullstack bekliyor, react ile birşeyler hazırlayacağım, önyüz bir site muhtemelen proje az daha olgunlaştığında. bu arada assessment testler var - hitech pro işler için firmaların verdiği değerlendirme ve tartma testleri, sektörü bilenler bilir kafayı toparlamak şart, ama kafa denince ...)

    yıllar sonra bu şer ittifakına karşı çatır çatır gidiyoruz ya, fark ettim ki ne zamandır bu kadar keyif aldırmıyorlarmış bize. 20 senenin , mafyazolorun, karadenizlilerin, siyasilerin hepisini üstüste koyup dubois - icardi paslaşması gibi sektiriyoruz.

    hele şu mayıs'lar da bizim olursa...

    (kafasını sarıya boyatacak öğrenci renktaşlarımıza destekte bulunulur *)
App Store'dan indirin Google Play'den alın