resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3692
    melankolik takılan ergen fenerbahçe taraftarlarının, super lig tarihinin en iyi kadrosuyla kupa sapı bile tutamayan ve o kadroyla 2 çapa oynatan vitor hocalarına yaptıkları boş beleş editlere karşılık, galatasaray'lı taraftarların edit yapması gereken teknik direktör. kulüp yokluktan kırılıyordu, ihtiyacımız vardı çıktık riekerink ile kupa aldık. hemde döve döve. rakibimiz sene başı yıldızlar topluluğu kurdu takımına, sürüyle topçu indirip milyonlarca euro para harcadı. biz bi ibrahimoviç sevdasına tutulduk, yönetim bizimle dalga geçti resmen. o yaz rakibimiz kimleri kimleri indirdi biz sadece poldi.
    neyse sezonu anlatmaya gerek yok, felaket ötesi bir sezon. son haftalara dogru takimin başına geçen riekerink, takımın ligde biraz daha yükselen formu ve kupada final. kazansan 1 yıl düşecek cezan ama kaybedersen geçmişler olsun. rakibin fener, onca paraya ligi kaptıran takım kupayı bırakmaz hesabı kesin favori. sende de eytliler ordusu. çıkıyorsun ilk yarı aman vermiyorsun maçın hakimisin, döve döve oynuyorsun ve nitekim sonucu bir yan topta alıyorsun. poldi atıyor 1-0. ikinci yarı skoru koruma isteği dogrultusunda top rakipte, ama 1 tane net pozisyonları yok. kazanıyorsun, galatasaray tarihinde iyi anılacak insanlar arasına giriyorsun.
    fenerlilerin sürekli dramatize edip "hocammmm" diye editler yaparak arkasından ağladığı adamı rezil ediyorsun.
    konudan saptik. sitemim var arkadaş. bu adama da edit yapilsin, vitor paylaşan adama "nasıl koydu riekerink" temalı videolar atacaksın. adamı insan içine çıkartmayacaksın. çok eksiğiz bu konuda. mevzu budur.
    sabahın bu saatinde dert oldu bana bu detay. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın