• 49
    biraz da rakibimizi tanıyalım diyerekten antalya'ya bir göz atalım istiyorum.

    antalya'nın son olarak kayseri ile oynadıkları kupa maçını izledim. cezalı fernando yerine soner ile başladılar. savunmada stoper ömer ve sağ bek bünyamin yedek bekleyen isimlerdi. yine doğukan sinik sakatlığı sebebiyle son maçtan değişik olarak sahada olmayan başka bir isimdi. kaleciyi de eklersek, giresun maçına göre 5 farklı isimle sahaya çıktılar. geri düşene kadar sahada etkisiz iki takım vardı. antalya golü yiyince biraz daha hareketlendi ve özellikle kenar ortalarıyla, duran toplarla tehlikeler yarattılar. cepheden duran topların büyük kısmını luiz adriano'ya oynuyorlar. o da bayağı etkili hava toplarında. bir çoğunu etkili yerlere indirdi. bunun dışında maç 0-0'ken her iki kanattan savunma arkasına koşular denediler. sinan gümüş ve adriano benzer iki pozisyonda karşı karşıya atamadılar. bu koşulara dikkat etmek gerekir. yalnız ufuk akyol-soner aydoğdu ortasahası çok zayıf bir ortasaha. burada bariz üstünlük kurmamız gerekiyor. bir de golü yiyince kupa maçı olmasının etkisiyle geride de çok boşluklar bıraktılar.

    giresun maçında kırmızı kart gören fernando 43.maddeden disipline sevk edildi. bu maddeden cezalar alt sınır 2 maçtan başlıyor. bu ceza gelirse bizim maçta oynamayacak. doğukan sinik giresun maçında sakatlanmıştı, onun da oynaması beklenmiyor. bunu yanında kurdryashov da cezalı. haji wright yine sakat ve oynamayacak. gacha da 1 aydır sakat olan başka bir isim.

    alperen

    bünyamin - veysel - ömer - güray

    ufuk - soner

    sinan - nakajima - larsson

    adriano

    muhtemelen karşımıza bu 11 ile çıkacaklar. bir ihtimal sinan yerine ndao oynayabilir. o da sakatlıktan yeni çıktı. ekim ayından beri oynamıyordu ve son kupa maçında 87'de girdi ve yaklaşık yarım saat sahada kaldı.

    rakip özellikle ortasahada sıkıntılar yaşıyor. sakat ve cezalıları var. şahsi fikrim mutlak üstünlük kurabileceğimiz bir rakip antalya. bünyamin de oynasa, yerine genç floranus da oynasa sağ kanatları sıkıntılı. kerem ve oynarsa emre o bölgeyi iyi işleyebilir. ordaki zayıflığı gören mertens de oraya yanaşacaktır mutlaka. erken gol bulabilirsek yine farklı bir galibiyete doğru yol alırız diye düşünüyorum. vurduğumuz gol olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın