• 43
    bizim on birimiz üç aşağı beş yukarı belli zaten.
    antalyaspor'dan başlayalım.
    üçlü savunma oynama ihtimalleri yok. çünkü ellerinde luyindama, ömer ve veysel var sadece. luyindama zaten genelde oynamıyor. o yüzden oynayacakları sistem 4-2-3-1 sistemi.
    ilk on biri üç aşağı beş yukarı şu şekilde olacak.
    alperen
    bünyamin. veysel. ömer toprak. güray vural
    ufuk. soner.
    nakajima.
    sinan gümüş. luis adriano. larsson.

    şu ilk onbire bakarsan gerçekten sıkıntılı. hakemin çok büyük etkisi olmazsa puan almaları zor duruyor. o yüzden hakem oyunu dengelemek isteyebilir. hakeme özellikle dikkat edilmeli. erken kırmızı kart, erken verilecek bir penaltı'nın dengemizi asla bozmaması gerekiyor. çünkü şu takımı on kişi kalsak, erken gol yesek bile yenebiliriz. strese gerek yok.

    ikinci faktör taraftar. maç cumartesi, en az 45 bin kişinin stadda olması gerekiyor. hava da güzel bugün olmayacaksın da hangi gün olacaksın zaten. bu arada taraftarın stadda şarkı söylemeyi bırakıp, kötü niyetli olan hakemi etkilemesi lazım. aleyhimize yapılacak en ufak hatalarda hakem etkilenmeli.

    üçüncü faktör olarak oyuna gelirsek. normalde nuri hoca ayağa oynayarak çıkmayı seven, pozitif futbol oynatan bir adam. fakat bizim maçta elindeki bu kadroyla bunları yaparsa perişan olur. o yüzden emre taşdemir'in olduğu tarafa güray vural tarafından top şişirtecekdir. emre taşdemir'in zaten havadan gelen herhangi bir cisimle ilgisi olmadığı için o kanata atılan toplar büyük ihtimal antalyasporlu oyuncular tarafından indirilecektir.
    bir de maçtan önce yazayım. bize en çok sıkıntı yaratacak oyuncusu japon oyuncuları olan nakajima. maçtan sonra yazmıştı dersiniz. bizim savunmaya çok ters gelebilecek bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın