• 287
    an itibariyle her şey istediğimiz gibi gidiyor. yarın fenerbahçe antep deplasmanında puan kaybederse muhteşem bir hafta olacak. yarın fenerbahçe yenilirse; fenerbahçe'ye 7, başakşehir'e 8, beşiktaş'a 9 (antalya maçından 1 puan alacaklarını düşünüyorum), trabzon'a 10 puan fark atmış olacağız.

    ali sami yen'deki trabzonspor maçına kadar tam konsantrasyon ile puan kaybı yaşamazsak o maç ligin kırılma maçı olacaktır.

    öyle bir konuma geldik ki bu noktadan sonra kimsenin maçıyla ilgilenmeye gerek yok. biz her maçımız son maçımızmış gibi rakip ayırt etmeden içeride dışarıda ezip geçtiğimiz sürece demoralize olması gerekenler geride kalanlar olacak. puan kaybı şansımız da var, kayıplarda hiç moral bozmadan sonuna kadar devam etmeliyiz.

    türk spor basınındaki saçma sapan yorumlara itimat etmeyiniz. 1 maç kazanan herkes "şubat'ta kar topuyla şampiyonluk kutlarız" havasına giriyor ama gerçeklerin böyle olmadığını fenerbahçe ve jesus örneğinde gördük. sakin ve tam konsantre, sezonun ikinci yarısının anahtar kelimeleri bunlar.

    bu sene şampiyon o-la-ca-ğız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın