resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 753
    yine 14-16 programında;
    fenerbahçe’nin son 10 yıldır neredeyse galatasaray’a karşı bir üstünlüğü var. bir seri yakaladı fenarbahçe. özgüven kazanarak devam ediyor tarzındaki soruya ise;
    ‘’istatistikler de yapılmış herhalde son 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alınmış. yani kendi sahasında açıkçası çok üstün oynuyor, iyi oynuyor ve kazanıyor. ama ali sami yen de farklı bir fenerbahçe görüyorsunuz. ali sami yen de gerçekten bir futbol şansı var. yani kendi sahasında gerçekten iyi oynayıp kazanan bir fenerbahçe, ama ali sami yen de ise o futbol şansı fenerbahçe’nin yanında oynayıp ya berabere bitiyor ya da kazanıyor. benim kendi fikrim şans faktörü her yerde her zaman var. bu şans faktörü de fenerbahçe’nin yanında oluyor. inşallah bu bir an önce kırılır diye düşünüyorum.’’şeklinde cevap vermiştir.

    ayrıca programda bakü'deki günlerinden ve ligdeki şampiyonluk yarışından da bahsetmiştir. şampiyonluk yarışıyla ilgili;
    ''ben söylüyorum benim gönlüm galatasaray’dan yana şampiyonlukta. ama bir futbol sever olarak, bir spor adamı olarak ben bursaspor’un şampiyon olmasını istiyorum ki bazı şeylerin yıkılması gerekir'' şeklinde konuşmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın