resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5111
    herseyden evvel bay kimyager*in ovune ovune bitiremedigi ben yarattigim dedigi ama bir kez dahi* sampiyon yapamadigi basaksehir’i sampiyon yapmis hoca.*

    kendisini 2013-2014 sezonunda elazigspor’u calistirmaya basladigi donemden beri takip ederim. laf olsun cebim dolsun diye degil gercekten ustune koyarak, kendini gelistirerek teknik direktorluk yapiyor. en son fenerbahce maci sonrasi cikti fenerbahce’ye ustunluk kuran takimlari tek tek izledigini ne yaptiklarini analiz ettigini teker teker anlatti ki fenerbahce’de besiktas’da tarihi basaksehir faciasi yasamaktan ya hakem ya da direkten donen top kadar uzaktaydi. bence bir oh bile cekebilirler!

    okan hoca’ya donersek daha once kendisi ile inter transferi yuzunden kirginliklarimi yazdim ama gecen sene dibi gormusken, genc ve istekli olmasi sebebiyle en rasyonel aday oldugunu soyledim.

    sezon basi da burada cok elestiri olmasina ragmen gidisatin 2011-2012 gibi basladigini (hatirlayin o sezon aralik ayina kadar inisli cikisli grafik gosterdik hatta iceride 8. hafta gaziantepspor’dan 4 yedik ama sonra takima semih’i monte ettik, eboue ve ujfalusi birkac deneyden sonra asil mevkilerine dondu, sonra da 4-4-2 sablonunu cok iyi uyguladik, ve sonrasi malum), ayrica elbette takim icinde uyum sorunu olacagini ancak takimin zamanla birbirine alisip toparlayacagini yazdim. suan o 2011-2012 havasini yakaladik gorunuyor. umarim rehavete kapilmayiz. yoksa degil ali palabiyik, ali koc’u hakem olarak atasinlar mac kaybetmeyiz.* hadi bakalim playoff uydursunlar, hadi bakalim okan hoca’ya aklini celmek icin milli takimdan teklif yollasinlar. gorelim bakalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın