• 354
    13 ocak 2023 galatasaray hatayspor maçında göstermemiz gerekendir.

    1) derbi galibiyetini daha da anlamlı kılacak bir galibiyet için şarttır. oyun olarak ezdiğimiz fenerbahçe'ye bir de tribünde ders vermek şahane olacaktır. "o iş öyle yapılmaz böyle yapılır" dersi.

    2) koyu fenerli volkan demirel'in hatayspor'u bu maça çok iyi hazırlayacağını düşünüyorum. karşımızda dişli ve konsantre bir takım görme ihtimalimiz yüksek. o yüzden oyunun 90, hatta 100 dakika olduğunu bilerek davranmalıyız. öne geçersek erken bir zafer sarhoşluğu içine kesinlikle girmemeliyiz.

    3) pas hatasında ya da kötü performansta oyuncu ıslıklamak yerine aksine alkışlarla oyuncularımıza destek vermeliyiz.

    4) takım hücum ederken coşkulu tezahürat, top rakipteyken ıslık ve yuhlama mentalitesinden şaşmamalıyız ve bunu maç sonuna kadar sürdürmeliyiz.

    5) herkes tribünde oturduğu yerin çevresinde etki edebileceği kişilere bu mentaliteyle yönlendirmeler yapmalı. örneğin ben şiddetli ıslık çalamıyorum ama top rakipteyken yuuh diye bağırdığımda benden sonra da çevremde yuhlayanlar oluyor. böyle ufak nüanslar önemli olabiliyor.

    6) gol yersek sessizliğe bürünmek yerine hemen takımı ayağa kaldıracak tezahüratlarla oyuna dönmeliyiz. bu takım kadıköy'de yemeden 3 gol attı. başakşehir'e 7 attı. içerde de döndüremeyeceğimiz maç yok.

    sonuç olarak ali sami yen'deki o ruhu yeniden göstermeliyiz ve rakibin üstüne çökerek oyuncularımıza sahada bir fazlalarmış hissini yaratmalıyız. sadece hatayspor değil, kalan maçlardaki tüm rakipler stada gelirken titremeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın