• 603
    titreyip kendine gelmesi gereken taraftardır. koşulsuz gs aşkları, boşuna çekilmedi bunca çileler, başımın tacı gözümün bebeği demeler, ekmeği tuza banıp gibi sevmelerin sadece tezahüratlarda kaldığı, maç devam ederken kendi takımının oyuncusunu ıslıklamaktan utanmayan arlanmayan ve de oyun devam ederken tüm takımın moralini bozduğunu düşünmeyen kişileri de içlerinde barındıran kitledir.

    bu şekilde davranan ve davranması beklenen taraftar kitlesi bellidir ve stadları da kadıköyde bulunan el feneri taraftarıdır. tesis basmalar, rüştüyü dövmeler el fenerine yakışır bize yakışmaz. bizim rahmetli özhan canaydın gibi bir başkanımız var, takımı 6-0 yenildiğinde bile acıyı, hüznü, kederi bağrına basıp el feneri başkanını tebrik edebilmiş yüce bir insandır.

    28.03. 2010 tarihinde samiyendeki el feneri maçında elindeki biletlerini ve kombinelerini satarak samiyen cehennemini adeta turistik bir mekana çevirmiş ve maçın huşu içinde oynanmasını sağlamış, tezahürat namına diğer maçlardaki performansını mum ışığıyla arattırmıştır. kanımca alınan yenilgide büyük pay sahibidir.

    bundan sonra kalan maçlarda rijkaard ve neskeens'i ve takımı sürekli desteklemesi gereken, galatasaray aşkının ne olduğunu göstermesi gerekendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın