• 164
    --- alıntı ---
    şimdi yıldız ve logo konusu yorumlarda çok dönmüş. gördüm, haterlarımız da sağ olsun yangınlamışlar ortalığı.

    bu konuya bir açıklık getireyim. 4 sene önceki videolarda da, 10 gün önceki toy'da da bu şekilde kullandım. 2018, 2019, 2020... tüm hbslerde hep böyleydi. açın bakın.

    yani bu durum, iki takım arasında bir husumet konusu değilken de böyle yapıyordum ve kimsenin pek bir itirazı da olmadı şu ana dek. evet, sezonun tansiyonunu ve kulüpler arasındaki rekabetin seviyesini düşününce galatasaray taraftarının burdaki hassasiyete hak da veriyorum.

    neden böyle tercih ettiğime gelirsek; tasarım açısından hizaladığınız iki nesnenin, aynı boyutta olması gerekir. gs'nin logosu dar ve uzun. yıldızlı kullanımda daha da uzuyor ve başka bir takımla hizaladağınızda hacmen çok küçük gözüküyor. bana göre çok estetik bir durum değil.

    bazı insanlar buradan yola çıkışla akıl almaz komplo teorileri kurmuşlar. ne diyebilirim? onlar adına üzücü. farkındayım, artık 4 yıl önceki hbf değiliz. bana böyle güzel geliyor diyerek iş yapmamak, kimseye de boş yere laf vermemek lazım. bundan itibaren tff'deki kullanımlar esas alınacaktır. kalın sağlıcakla.

    --- alıntı ---

    özrü kabahatinden büyük. estetik gelmiyormuş. bahaneye bak. bir de şu her eleştiriye ''haterlerimiz'' ''bizi karalamak isteyen düşmanlarımız'' gibi salakça argümanlara başvuranları gördükçe deli oluyorum. siz kimsiniz ulan ? kim size niye hater olsun ? yolda görsek tanımayız. zannediyor musunuz ki insanlar sabah gözlerini açar açmaz ''ulan ne yapsam da bugün hastalık bu futbol kanalını boklasam'' diye düşünüyor ? yazık efendim. izlemeyin, izlettirmeyin böyleleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın