• 32005
    genelde bireysel yeteneklerle oynayan, taktiksel kurgusundan ziyade yetenekli ayaklarına güvenen futbol takımı. ben taktiksel anlamda zayıf işi bireysel yetenekle çözmeye çalışan takımları pek sevmem ama sene başı kadroyu bu şekilde kurmayı tercih ettik, yapacak bir şey yok. o sebepten ötürü bu kadronun bu sezon avrupa'da olmaması olsa olsa lütuftur.

    oyuncuları tek tek ele alırsam, fizik olarak sıkıntılı pek çok isim var.

    geri dönülemez şekilde fiziksel anlamda bitmiş futbolcular: seferovic, gomis, mata.

    fiziksel yapısı nedeniyle yüksek bonservis kazandırması mümkün olmayan, savunma katkısı çok zayıf futbolcular: kerem, yunus.

    çok genç olmasına rağmen açık sahada ve dar alanda rakiplerine ezilen futbolcu: yusuf demir.

    teknik kapasitesi çok yüksek fakat nazik futbolcular: sergio oliveira, dubois.

    gelecek senelerde kadro planlamasını yaparken boey modelinden şaşmamak lazım. oliveira’nın kontratı kapalı. o kalacaktır bizimle. onun dışında kimi alırsak alalım önceliğimiz fizik kalite olmalı. yine sıska futbolcular doldurmaya başladık çünkü içeriye. avrupalı kulüpler senden boey’i ve nelsson’u alır. geri kalanlarda hep bir soru işareti var. scouting yapıyoruz adam gidip hem kısa hem güçsüz hem de teknik kapasitesi ortalama adam getirtiyor cicaldau diye. o yüzden tek bir iş yapın, atletik futbolcu getirin. en azından seviyeyi düşürmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın