• 1488
    29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı ve 3 ocak 2023 antalyaspor fenerbahçe maçıile ne kadar organize, ne kadar profesyonel ve sistemli çalıştıklarını bir kere dah göstermişlerdir.

    spor programları ağız birliği edercesine tartışmaya çok açık olan antalyaspor'un golünün iptalini adeta hakemlere üstün hizmet madalyası takıp ödüllendirecek seviyede doğru bulurken, pozisyonda itme ve ofsayt bulunan sivasspor golünü o kadar kayıt ve konuşmaya rağmen biz bir şey anlamadık neden iptal oldu bu gol diye maçtaki hakemlerin mesleki hayatlarını bitirmeye gayret ediyorlar.

    hadji wright pozisyonda ofsaytta ve top ona gelmese de koşu yolundaki osayi samuel'in topa gitmesini zorlaştırıyor diye yorum yapanlar, yatabare ofsaytta iken nelsson'un arkasından pozisyona dahil olmaya çalışıp karambol oluşturarak bölgeyi karıştırıp oyuncumuzu bozarak pozisyon almasını zorlaştırmıştır. fakat bunu var kaydında ses ve görüntü olmasına rağmen alenen üç maymunu oynayıp ağız birliği etmişcesine yok sayıyorlar.

    kulübümüz yayınlanan kayıtları alıp, bakın burada faul, burada da ofsaytta bulunan rakip oyuncunun aktif alana geçişinden dolayı golün iptali doğrudur. bununla birlikte hakemlerin doğru kararı neticesinde görevlerinden edilmesini doğru bulmuyoruz diyebilmelidir.

    var kayıtlarında en haklı olan biziz fakat haksız beşiktaş bizden daha fazla ses çıkartıyor. fenerbahçe yediği gole tüm basınla birlikte anında karşıt görüş oluşturuyor. biz ise şeffaflık olsun biz de anlamadık diye bu organize ve profesyonel kötülüğe çanak tutuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın