• 1409
    15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında ilk dakikalarda verilmeyen penaltımız ve 17 ekim 2022 ankaragücü fenerbahçe maçında malum takım lehine yapılan hatalardan sonra türk futbolundan soğumuştum. hemen bir hafta sonra 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçında verilen 2 skandal kırmızı kart sebebiyle 5-0 olacak maçta puan kaybedince sezonluk kombinem olmasına rağmen futbolu takip etmeyi bırakmıştım. kimi transfer etsek ne kadar üst düzey bir futbol oynasak bu maçı kazanırdık diye düşündüm işin içinden çıkamadım. burda kafa patlattığımız kadro analizleri, harcanan milyon dolarlar hakem art niyetli olunca lafı güzaftan öteye geçemiyor maalesef. cidden ne için emek veriyoruz ki?

    futboldan uzaklaşınca moralimi bozan kafama takılan olay sayısı 4'te 1'e indi. kısa süreli bi iyi ki yapmışım mutluluğu yaşadım ama tabi ki galatasaraysızlık sendromu ağır bastı. sonrasında bi kaç hafta aleyhimize kritik hakem hatası olmayınca * ve vardan lehimize kararlar çıkmaya başlayınca yönetim bir şey yaptı demek ki umuduyla 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçıyla tekrar izlemeye başladım. leş gibi bir zeminde sıfır futbol kalitesi ve üstüne medyanın çözülmesi çok zor bir pozisyonda sanki bariz hata yapılmış gibi ortamı yangın yerine çevirmesiyle hevesim daha ilk maçtan kursakta kaldı.

    2020-2021 sezonunda en az 10 tane aleyhimize hata yapılmasına rağmen şampiyonluğu averajla kaybetmemizin üzerine artık gerçekten en küçük hataya bile tahammülüm kalmadı. futbolu bir zevk ve deşarj olma vesilesinden çıkarıp uykusuzluğa moral bozukluğuna strese çevirdiler resmen. istanbulu benim için yaşanır kılan tek şey galatasaray olmasına rağmen 4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçında da hakem kararları yüzünden puan kaybedersek * bu sefer düzen tamamen değişene kadar ara vereceğim. hiç umudum yok düzeleceğine ama tamamen bırakırım diyemiyorum*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın