• 399
    afedersiniz de böyle lige sokayım. sezon başından beri göz göre göre kaç tane aleyhimize hata yapıldı, kaç maçta alenen hakkımız gasp edildi hiçbir şey olmadı, kimse sesini çıkarmadı ama saçma sapan bir pozisyon yüzünden her halükarda kazanacağımız maçı bizim de aleyhimize hata olmasına rağmen ortalık yangın yerine döndü. gittiler var kayıtlarını açıkladılar ve hakemler önemli hata yaptı dediler. nelsson’un pozisyonun konuşmaları ise paylaşılmadı bile.

    beşiktaş maçında çok net bir kırmızıyı vermeyen atilla karaoğlan var’a çağrılıyor yine de rol yapıyor diye sarı kartta kalıyor. buna olması gereken var prosedürü deniliyor bir de.

    diyecek bir şey gerçekten kalmadı. liginiz de algınız da batsın. hiçbir konuda birlik olamayanlar konu galatasaray düşmanlığı olunca birlik oldu. edep, haya, ahlak gibi olguların esamesi okunmaz olmuş bu ülkede. bu ülke yaşadığı her şeyi sonuna kadar hak ediyor. bu saatten sonra tek bir kulüple bile iyi ilişkisi olmasın galatasaray’ın siz hepiniz biz tek. kimseye ihtiyacımız yok.

    kazanalım ya da kaybedelim önemli değil ama dik duralım her zaman. kimseye boyun eğmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın