• 1474
    galatasaraylı ve trabzonsporlu yorumcuların en az, fenerbahçe ve beşiktaşlı yorumcu görünümlü holigan taraftarlari andıran şahısların bolca bulunduğu ortam. işlevleri bize sallamaya çalışmak gibi görünse de esas fonksiyonları kendi taraftar kitlesini uyutmaktir. birisi de çıkıp 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı için; " ya arkadaşlar çıkıp iptal edilen golü konuşuyoruz eyvallah. adamların yöneticisi de çıkıp bizde nedenini anlamadık, cevap bekliyoruz dedi dürüstçe. bunu yapanı hiç görmedik daha önceden ama birimiz de durum 0-1 iken nelsson'a yapılan net penaltı için bir şey demedik. orada o penaltı verilse maç 0-2 ye gelecek ve bambaşka şeyler olacaktı demiyoruz. haftalardır aleyhlerine hata yapıldı ve bu kadar konuşulmadı bizim tarafımızdan.
    " dese kendi taraftarları durumu sorgulayıp ayılacak. eleştirecek ve daha ileriye, iyiye gidecekler. ama sağolsunlar kendi kitlelerini keriz yerine koyup uyutmaya devam ediyorlar.

    tabii tüm bunları bilmediklerinden ya da saflıklarından yapmıyorlar. yarısı futbolun içinden gelmiş, bir kısmı hakemlikten gelmiş. kalanı da 10yillardir sporun içerisinde. bu kadar bu işin içerisinden gelip hala daha yanlış yorumlamalarının tek bir nedeni olabilir, art niyet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın