• 1559
    gün itibari uçurulduğum yazarı olduğum platformdur. hoş, adam akıllı da yazmıyordum zaten. buraya neden uçurulduğum hakkında bir iki kelam etmeye geldim çünkü konu futbolla alakalı. ekşisözlük denilen çöp oluşum bildiğin bjk li moderatörlerin eline düşmüş paçavra olmuştur. herhangi bir hakarete varmayan tartışmalarda bile sürekli sizi çaylak yapma potansiyeline sahipler.

    bundan önce 3-4 kere sırf bjk li biriyle, gs nin hakları için tartıştığımdan çaylak yapmışlardı. üzücü olansa şu; sabah akşam galatasaray hakkında “fetöcü, maklubeci, terörist sevici, apo’nun tuttuğu takımdan ne olur” gibi doğrudan suç teşkil eden entryler gırla kol gezerken bu iğrenç mahluklara hiçbir şey olmuyor, en ufak bir cevap hakkımızda ya bizi çaylak yapıyorlar ya da sözlükten uçuruyorlar. zaten malumunuz son yıllarda iğrenç bir topluluk halini aldı ekşisözlük, bu neden sözlüğü bırakan birçok kaliteli insan oldu.

    velhasıl kelam yıllardır girdiğim, uğradığım az da olsa bir kaç iyi yazar için bişeler okuduğum platformdu. artık jimnastikçilerin eline düşmüş çöp yuvasından öte değildir. beni bu günlerde yazar yapmış galatasaray sözlük, renktaşlarımla birlikte entry girme fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. bundan sonra iyisiyle kötüsüyle beraberiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın