• 16
    milliyet gazetesi spor servisi yine yeniden galatasaray ile ilgili mide bulandıran bir manşet ile kumpanyada yerini almıştır. sivasspor galibiyeti sonrası 'cim-bom var gücüyle' diye başlık atarak galibiyetin malum pozisyon sayesinde geldiğini söylemek en hafif tabirle aymazlıktır.

    https://gss.gs/Wnt.jpg

    bu başlık 'algı operasyonu' deyiminin tam karşılığıdır. gazetecilikte tetikçilik işte böyle yapılır.

    bakıyorum, okuyorum dünden beri inanılmaz bir saldırı var. sistematik bir şekilde tüm kanallarda ağzından tükürükler saça saça galatasaray'ı eleştiriyorlar.

    alp pehlivan, reha kapsal, rıdvan dilmen gibi isimler televizyonlarda alenen taraflı yorumlar yapıyor. mehmet ayan, serdar ali çelikler gibi zevatlar sosyal medyadan kin kusuyor. bu ülkenin yayıncı kuruluşu olan ve tarafsız olma mecburiyeti bulunan bein sports'ta güntekin onay yanındaki beşiktaşlı ve fenerbahçeli yorumcularla takımımızın aleyhine konuşuyor. aldığımız her galibiyet sonrasında rakibin kalecisi irdeleniyor, rakibin neden galatasaray'a yenildiği sorgulanıyor, altında art niyet aranıyor.

    yıllardan beri galatasaray'a karşı yapılan hakem hatalarına ses çıkarmayanlar damarları patlarcasına itirazda bulunuyorlar. tabi belirteyim dün akşamki galeyanın bir suçlusu da federasyondur. o gol neden iptal edildiyse açıklamak zorundalar.

    bakın bu kadar saat oldu çıt yok. bu sessizlik takımımızın galibiyetinin üzerinde şaibe iması oluşması için sergilenen bir davranıştır.

    bugünkü basın toplantısında 'galatasaray ağır taştır, altında kalırsınız' sözünü tüm aymazlara iyice ezberletin lütfen. cazgırın haklı olduğunu sandığı bu kara düzene müsaade etmeyin. taraftar olarak arkanızdayız, camiamızı ezdirmeyin.

    bir de o güntekin denen adamı orada oturtmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın