resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4811
    winner hoca olduğu her yerden belli oluyor. winner dediğin adamın şansı yüksek olmalı. gördüğüm kadarıyla çok yüksek. şanslı olmak iyidir. ama şans tek başına seni şampiyon yapmaz. biraz oyuna müdehale edebilmek gerekir.

    oyuna müdehale konusunda kendisi ile ilgili yazdığım entry çok kısa süre içerisinde en ofsayt entry’ler listeme birinci sıradan giriş yapmış bulunmakta.

    merak etmekteyim lider olunca eleştirilemez mi oluyor? yoksa bu ofsayt verenler maç 1-1 bitseydi ofsayt vermeyecekler miydi? bu nasıl bir bakış açısıdır. siz yaşanan olaylara nasıl bu kadar sonuç odaklı bakabilmeyi becerebiliyorsunuz.

    son iki maçtır oyuna müdehaleleri yanlış demişim. ne yani yanlış değil miydi, mükemmel miydi? o zaman kendi evimizde istanbulspor’a neden puan kaybetme korkusu yaşadık. iki maçta da 1 puan alma ihtimalimiz hayli yüksekti. bugün galatasaray’dan 4 puan düşsek korkarım benden çok siz eleştirecektiniz hocayı. bu yüzden siz sonuç odaklı bireylersiniz. 3 puanı aldık mı? oh tamamdır kral hoca, lider hoca, aman hocam paşam hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın