resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4806
    bulunduğu yere tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş hoca. okan hoca teknik direktörlük kariyerine bizim elazığspor ile başladı. iyi hatırlıyorum daha o zamandan belliydi iyi hoca olacağı. ondan sonra pek çok anadolu takımında çalıştı. bir ikisinde başarısız oldu diğerlerinde çok iyi işler yaptı en nihayetinde başakşehir ile hem şampiyon oldu hem de avrupa'da çok iyi işler yaparak galatasaray hocalığına layık olduğunu gösterdi.

    bu sezon da galatasaray ile çok iyi işler yapıyor. takım olarak bütün olumlu istatistiklerde zirvedeyiz. kaliteli bir kadromuz ve yıldız isimlerimiz var ve okan hoca bu adamları çok iyi yönetiyor. ki bu adam yönetimi bile hocanın galatasaray için uygun bir isim olduğunun göstergesi.

    bugün de bizim için her zaman zor olmuş bir deplasmanda üstelik berbat bir zeminde eksik bir kadroyla galip gelmeyi bilmiştir. ben takımda winner bir hava oluştuğunu görüyorum. gerek geçen hafta oynanan istanbul maçının son dakikalarında gerekse de bu maçta skorun 1-1 olduğu anlarda maçı çok rahat izledim. takım o güveni veriyor bana.

    sezon başından beri çok sık eleştirildiği anlarda bile kendisini hep destekledim. sağolsun yüzümü kara çıkarmadı. inşallah sezon sonunda kendisiyle beraber şampiyonluk kutlayacağız.

    (bkz: 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın