• 58
    fenerbahçe'nin köyümceğiz şişirenspor gibi 4-2-4, 3-4-3 gibi taktiklerle ileride gegenpress yapa yapa her maç bana beş attığı oyun. işin garibi ben de içeride kendilerine altı atıyorum. saçma sapan bir hal aldı oyun, ya ben altı atıyorum ya fenerbahçe altı atıyor. fenerbahçe'yi, jorge jesus'u değerlendiren arkadaşlar sağ olsun buradan da gelip oyunun içine etmeyi başarmışlar.

    manchester city'yi durduran, beraberlik alan taktiğim bu şişirmeci arkadaşlara gelince işe yaramıyor. uzun taçlardan mı gol istersiniz? fenerbahçe'de. akan oyunda presle gelen gol mü lazım? fener çözer. duran toptan mı gol lazım? fener atar. haaland'ı tutuyoruz, kerem ile vuruyoruz. ne bileyim ligde dengeli bir taktikle önde alan kapatarak gol buluyoruz ama fenerbahçe söz konusu olunca sağ olsun aşırı objektif arkadaşlar, jorge jesus'a nasıl bir profil yaptılarsa olmuyor, yenemiyoruz. hayır yani ben şampiyon olacağım yine, benden maratonda kupa da alamazsınız. isterseniz jorge jesus'un her özelliğini 20+5 de fenerbahçe için 25 yapın. ama nedir bu?

    her maç aynı senaryo: geriden her maçta yeteri kadar beceriyle çıkan takım birden fenerbahçe'nin her biri ayrı goat olan oyuncusuna karşı çaresiz kalır, eli ayağına dolaşır. 3, 3.5 xg'ler fenerbahçe lehine havada uçuşur. ileride alan kapatalım, olmuyor. derin blokta pres olmuyor. kapanalım? olmuyor.

    çözümünü bilen sözlük yazarları varsa bekliyorum. olay saçma sapan bir hal aldı. her sezon fener galatasaray'a beş atıp, sonra aynı takımdan beş yer mi ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın