resim
Baran Aksaka
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 174
    teknik direktörler için bazı tuzaklar barındıran genç futbolcu.

    şimdi muhtemelen okan buruk, antrenmanlarda baran’ın lig maçlarının sertliğini kaldıramayacağını net olarak görüyordur. galatasaray’da göbekte 20-25 metrelik kara delikler oluşuyor hala. o kara deliklerde sezginizle pozisyonu başlamadan bitirmek zorundasınız. abdülkerim ve nelsson bile sık sık risk alıp öne hamle yapıp alanlarını boşaltmak zorunda kalıyorlar.

    özgür baran’a bu rolün ağır geleceğini, fiziksel anlamda bunu taşıyamayacağını bilen/gören antrenör ne yapmalı? maalesef politika yapmalı. gerçeği söylerse oyuncuyu kırabilir, kaybedebilir; yalan söylerse de taraftarı öfkelendirebilir.

    jorge jesus’a da çok baskı var arda güler konusunda mesela. o açık açık söyledi çünkü jesus yaşı ve konumu itibariyle politika yapma gereği duymuyor. maaşı 7 milyon euro adamın. takmaz bu meseleleri.

    velhasıl sahada kerem, gomis’in olduğu denklemde özgür baran’ı liberoya atınca istanbulspor maçının son 20 dakikasının uzun çekim versiyonunu her maç izleriz.

    fizik kalitesi pusulamız olmalı. özgür baran’ın önce kulübün kondisyonerlerini, pt ekibini ikna etmesi lazım. liderlik dışında her şeyin başarısızlık olduğu bu sezonda, ben hoca olsam özgür baran riskini almam açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın