• 447
    son dakikalarının rezil bir hale dönüşmesinin tek sebebi koca bir ikinci yarı boyunca "yerine sevemem" şarkısı söyleyen, 75.dakikada ışık şov yapan ve bunlarla sahadaki takımı şımartıp uyutan ultraslan öncülüğündeki şımarık, oyundan kopuk, hatalarından ders almayan taraftardır.

    ne okan hocanın, ne takımın ne de oyuncuların başlığına bakma gereği duydum. bu işin tek sebebi stadyumdaki hava.

    sahamızda bize karşı şok geri dönüşler yüzünden son yıllarımız zehir oldu. bunun sebebi bazen oyuncular, bazen taktik hatalar, bazen fırsat kollayan hakemler bazen de yine taraftar oldu ama hala ders alınmadı. bugün için averaj yapacağımız maçın bu hale gelmesi, bu kadar zayıf bir takıma karşı son dakikalarda bir anda bu duruma düşmenin tek sorumlusu stadyumdaki taraftardır.

    hadi kuzey imkansız, güneyde de ultraslan çoğunluk ama doğu ve batı tribünün bu işe dur demesi, bu adamların yanlış zamanda yanlış tezahürat yapmasını engellemesi, bastırması lazım.

    ultraslanın içinde çok iyi insanlar, çıkarsız saf galatasaraylılar var biliyorum, tanıyorum. ancak bazen çok iyi işler çıkarıyorlar, her deplasmana gidiyorlar diye de bu yanlışların mazur görülmesinin lüzumu yok. taraftarlık ve futbol bilincinin baştan oturtulması lazım bu stadyumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın