• 348
    kendisini bende engelli ama hala sözlükteki hata yüzünden maalesef kendisinin entryleri önüme çıkıp duruyor. covid virüsü yok diye düşünebilir, insanlar neler neler düşünüyor ama sırf bu yüzden sevdiklerini ve en yakınlarını kaybedenlerin olduğu yerde dalga geçer gibi bir beyanda bulunursa bırak eleştirmeyi fiziki ortamda başka şekilde tepkiler de görebilir.

    kendisini engelleme sebebim de burada intiharı düşünen bir arkadaşa saçma sapan şeyler yazmasıydı. kendinde sıkıntı olmayınca herkesin öyle olacağını düşünen birisi olabilir ancak gelip burada bunun aksini düşünenlere akıllanmaz falan derse başlarım onun düşüncesine. ayrıca bu arkadaş gibilerin en iyi imkanların olduğu yerlerde yaşayıp oyun büük yeenim tarzı şeyler söyleyebilmelerini de kabullenemiyorum. her ailede veya çevrede vardır bunlardan hani, sırf hayattaki şansından veya bulunduğu yerden ötürü en iyi olanaklara sahip olup diğer herkese üstten bakıp ötekileştiren ve insanların yaşadıklarıyla alakalı olarak haddi olmayan şeyler söyleyenler var.

    en son iyi beslenin sigaranız olmasın bir şey olmaz falan diyordu sanırım. 7 yaşından beri spor yapan, 12 sene lisanslı basketbol oynamış, 8 senedir fitness yapıp ne sigarası ne içkisi olan hatta gazlı içecek bilen içmeyen şahsım ölümden döndü, yine koşucu bir abimiz ise koronaya yakalandıktan 2 gün sonra vefat etti. insanların hassasiyetlerini düşünmeden konuşursa daha çok tepki alacak yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın