resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1934
    https://twitter.com/...X9u5vuYXSyqzYM-D3qIw

    her futbolcu premier leaguede oynamak ister, normaldir de... galatasarayın her futbolcusu da fiyatını bulursa gidebilir/satılabilir, almayı bildiğimiz gibi satmayı da bilmemiz gerekiyor.

    ancak şu an as kadromuzda bulunan bazı futbolcularımızın bizimle şampiyonluk yaşamadan gitmesini istemem açıkçası. kerem aktürkoğlu, victor nelsson, yunus akgün, lucas torreira ve sacha boey gibi. şampiyonluk yarışına girmek ve kazanmak çok ayrı bir tecrübedir. bu ister premier league olsun, ister türkiye süper ligi olsun ,isterse fas /cezayir ligi olsun. o stres ve kaostan başarıyla çıkmak o çok sevdiğimiz winner karakterini kazandırır kişiye. tarihte bir çok örneği olan hiç lig şampiyonluğu kazanamamış büyük futbolcular kervanına katılmasını istemem bu futbolcuların bizden ayrıldıktan sonra.

    sene sonunda şampiyon olacağımızın garantisi yok; ancak hem takım, hem hoca , hem de taraftarın çoğunluğu bu hedefe inanıyor. takım iş bu girdi'nin yazıldığı 21 aralık 2022 tarihine oyununu geliştire geliştire gelip lig lideri uçan-kaçan denilen fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde sadece.

    böyle bir dönemde, devre arasında, as kadrodan oyuncu satışı çok uçuk rakamlar gelmedikçe takımımıza yarardan çok hem maddi hem manevi zarar verecektir. yaz transfer dönemi as kadrodan satış yapılabilecek tek gerçekçi dönemdir bence, yapılan satıştan gelen parayla ilgili plan/program yapabileceğin kadar süre oluyor en azından. diğer türlü 13 milyon euro luk mbaye diagne oluyor çünkü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın