resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1929
    kendisini asla oynatmayan torrent icin yapilan elestirilerin bir donem sozlukte ofsayt yagmuruna tutuluyor olmasi inanilir gibi degil. belki de kendi baglantilariyla kendisini bir takima ucuza kapatmaya calisiyordu (lutfen iftira demeyin, bu ihtimali futbolda her turlu oyunun oldugunu ve ayik olmamiz gerektigini bilelim diye yaziyorum).

    sans yanimizda oldu ve bu cok degerli oyuncumuzu bir sekilde tekrar futbola döndürdük ve muhtemelen buyuk paralar kazanacagiz. bunda yazin kendisiyle ilgili fenerbahce’ye transfer olacak iddialarinin buyuk payi oldugunu dusunuyorum, aksini ispat etmeye calisti boey ve kolaylikla kendini kanitladi, cunku zaten cok yetenekliydi.

    fakat mustafa mohammed icin o kadar sansli olamadik. cok yetenekli ve ciddi para kazanabilecegimiz bir futbolcuyu elimizden calip kactilar. kendisiyle ilgili fatih hoca’nin mustafa’yi degil halil dervisoglu’nu tercih etmesinin ekonomik hicbir mantiginin olmadigini yazdigim entry de yine en ofsaytlar arasinda yerini almistir. sonrasinda torrent o isi de tamamlamis, 37 yasindaki gomis’i mustafa’ya tercih etmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın