• 4
    ölmüş fakat maalesef halen 1 adet ağlayanı bulunmayan galatasaray tribünlerinin katillerinden en kabahatlisidir belki de.

    28 mart 2010 galatasaray fenerbahce maci itibariyle eşşeğin münasip yerlerine su kaçmıştır. öyle ki; galatasaray takımı sezonun en önemli derbi maçında çıt çıkmadan sahaya çıkış yapmıştır. rerere rarara diye kükreyen galatasaray marşını geçtim, geçen sene aptalca alemin kralı geliyor remix tarzı dandik birşey çalardı. artık bu bile çalmıyor. florya'da idmana çıkmalarından hiçbir farkı kalmadı ali sami yen'e çıkmanın.

    kadıköy deplasmanını el birliğiyle hem futbolcu hem biz taraftarlar için ızdırap haline getiren oradaki terör değil kurdukları psikolojik baskıdır.

    7'de başlayacak bir maç için öğlen 3'de hoparlörlerden taraftarı yormayacak, sadece 2 kelime ile makarasını yaptıracak şarkılar durmaksızın çalmaya başlar. takımlar sahaya ısınmak için ve seremoniye çıkarken oluşan ortamı ise anlatmaya bile gerek yok.

    halen bu vatandaşın çalmaya çalıştığı yeni açık sağ tarafın favori şarkısı warchant denen saçmalıktan medet ummak ise saflıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın