• 427
    daha 10 uncu saniyede bitecekti maç, ya da bitti? mustafa sarp soldan daldığında keita'ya çıkarmak yerine kaleye yuvarlasa, volkan zaten üzerinden atlayacaktı topun.

    maça istekli başlayan her zamanki gibi aslanlarımızdı. daha bismillah demeden tehlike yaratan da. sezon başından beri ilk defa savunmamız hatasız oynuyordu belki de. pozisyon vermeden topu ayağımızda tutarak boş bir anını kolluyorduk kuşların. fena da gitmiyordu hani. her an gol gelecek gibiydi. gio topu içeri yuvarlayabilseydi...

    tam bu sıralarda şom ağzımdan şu kelimeler döküldü: "allahtan derbilerin golcüsü selçuk bugün çok kötü." cümlemi bitirmemle lafımı gırtlağıma kadar soktu adam. büyüksün abi! o ana kadar yere yatmayan leo franco bir yattı pir yattı. anti-leoculara koz verdi. bu konuyu leo başlığında tartışalım lütfen, burası yeri değil.

    son dakikalarda lugano'nun gio'yu çekmesine de hakem seyirci kalınca, ligin ilk 4 sırasında yer yerinden oynamış oldu. maçın sonunda götüyle top durduran volkan'a bir bedduam var naçizane, kabul ederse; umarım merdivenden düşer de kırarsın çanağı.

    netice itibariyle sökülmüş gözün davası olmaz. fenerbahçe'nin ceza sahamıza girmeden, tek golle üç puanı alıp gittiği benim hatırladığı üçüncü maç oldu bu. var bir cenabetlik ama ben çözemedim, çözebilen beri gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın