resim
Florentino Pérez Rodríguez
Görev:Başkan
Takım:Real Madrid
Yaş:77
Uyruk:İspanya
  • 129
    bu sıralar (2022 dünya kupası) sabah akşam ronaldo konuşulduğu için aklıma düşen kişi. çok çok büyük bir işadamı. örneğin kendi firması acs'nin ne denli büyük olduğunu dünyanın en büyük müteahhitleri listesine bakarak anlayabilirsiniz, (her daim ilk onda) :https://www.enr.com/...-Contractors-Preview

    birden fazla kez kendisi ile aynı ortamda bulundum*, hiç tanımayan birine, bu ortamdaki en farklı kişi kim diye sorsanız muhtemelen kendisini gösterecektir. öyle bir aurası var. kendisini sadece başarılı, güçlü diye tanımlayamıyorum, "farklı" diyebiliyorum ancak.

    ronaldo'ya gelirsek eğer...ronaldo en az 2 sene daha üst düzey performans verebilecek durumdayken bile aynı diğer yıldızlara yaptığı gibi 117 milyon avro'yu görür görmez kendisini en kibar tabirle juventus'a göndermiştir. perez için her şeyin ticareti vardır, kimse vazgeçilmez değildir. perez'in duygularını sadece ailesine ve real madrid'in safi çıkarlarına sakladığını düşünüyorum.

    tabii ileri görüşlülüğü bu transfer özelinde ronaldo'dan kazandığı parayı hazard'a bağlamasıyla çöktü. hazard sen nasıl bir belasın yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın