resim
Baran Aksaka
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 164
    19 yasinda profesyonel maci olmamasi sebebiyle yavastan baski kurulmaya baslanan genc futbolcumuz.

    turkiye'de bir genc futbolcunun altyapi-superlig arasindaki esigi atlama yasi 23-24 hatta 25'tir. aci ama gercek boyle. belki genetik, belki yanlis egitim, belki sagliksiz beslenme, belki duzensiz hayat, sebebi ne derseniz deyin ama sonuc bu.

    bu cocugun oynadigi takim kayseri erciyesspor degil galatasaray. dolayisi ile onunde torreira, sergio gibi dunya capinda kendini kanitlamis futbolculari kesmesi gerekiyor profesyonel mac yapmasi icin. midtsjo'nun bile kesmesinin tamamen sakatlanmalarina bagli oldugu bir ikiliyi baran'in kesmesini beklemek haksizlik. baran yedekte oldugu surede bu ikiliden ogrenebilecegi maksimum bilgiyi ogrenmeli ve kendisini bu ikili sonrasi icin hazirlamali. kupa maclari veya hazirlik maclari ayri konular o maclarda elbette oynayacaktir. fakat as kadroda yer alabilmesi icin kendisini daha cok gelistirmek durumunda.

    kendisini galatasaray altyapisinin en onemli yetenegi olarak goren biri olarak bu gelisimi gosterecegine inancim tam. taraftarimizdan da ricam artik twitterdaki atavratbilmemne isimli iq seviyesi ayakkabi numarasini gecmeyecek kisilerin pesinden gidip oyuncularimiza gereksiz yere yuklenmemesi ve cocuklari rahat birakmasidir. bu cocuklar haklarinda yazilan cizilen her seyi okuyor goruyor, maclardan sonra kendi isimlerini twitter'da aratiyorlar. yaslari geregi henuz hangi elestiriyi dikkate alip almayacaklarini ayirt edebilecek mental durumda da degiller. uzerlerinde gereksiz baski kurmamak lazim. biraz sabir ve sagduyu ile hareket edilmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın