resim
Jankat Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:19
Boy:1.93
Uyruk:Türkiye
  • 54
    phoenix rising fc'ye mi veririz, beş senelik sözleşme imzalayıp bir takıma üç senelik kiralık mı veririz maaşını üstlenerek bilemiyorum ama bir şekilde oynamasını sağlamamız gereken kalecidir. galatasaray'ın kalesi en az bir buçuk sene daha kapalı, bu kesin. bu bir buçuk senede değil jankat yılmaz, doğan alemdar gelse formayı alamaz. kaldı ki 2022-2023 sezonunda iyi bir muslera izliyoruz, takım çok fazla gol yemiyor. muslera da kendi ortalamasında kalecilik yapıyor. bu kalecilik performansı ligimizde şampiyonluk almaya yeter bir performans bana göre.

    jankat'ın üç sezonda birinci veya ikinci ligde oynayacağı 60-70 maç inanılmaz bir tecrübe. eray işcan'ı veya ismail çipe'yi karikatürize etmek için söylemiyorum ancak bu futbolcuların kariyerinde 60 maç yok. aykut erçetin'in bile kariyerinde 100 maçı yok. jankat'ı uzun süreli kiraya vermek, kiraya vereceğimiz takım için de avantajlı olabilir. iki-üç sene bir pozisyonu altyapı eğitimini büyük kulüpte almış bir futbolcuyla kapatmayı şüphesiz ki birinci veya ikinci ligdeki takımlardan biri isteyecektir.

    ideal olan tabii ki süper lige çıkamayacak, kuralları koyulmuş bir b takıma sahip olmak ve bu oyuncuları orada, profesyonel maçlara çıkartmak. ancak olmuyor, kötü yönetiliyoruz. yine de kötü yönetiliyor olmamız, kötü yönetmek zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor. akılcı, iki tarafın da çıkarına anlaşmalarla futbolcularımıza tecrübe katabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın