resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4700
    galatasaray’ı şampiyon yapacağına gönülden inandığım hocamızdır. uzun süre sonra keyifli maçlar izliyoruz, galatasaray’ın maçlarını iple çekiyoruz. elinde nispeten dar bir kadro var. bu dar kadrodan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor ancak hazırlık maçlarında şu ana kadar çok az parlayan oyuncumuz oldu. pva’dan orta saha, barış alperden forvet yapmayı denedi, ikisi de çuvalladı. hocam pva’ya yeterince şans verdi. kadromuzdan ilk ayrılacak oyuncu olduğunu düşünüyorum.

    elimizde oliveira, icardi, mertens gibi kaliteli oyuncular var ancak ikamesi yok bu oyuncuların. seferovic’in oynamaya niyeti yok, gomis’in niyeti var ama ayakları gitmiyor. mata ise tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. umarım devre arası kadromuzu güçlendirebiliriz.

    oynadığımız 2 maçta yediğimiz 5 golün tamamı bireysel hatalardan meydana geldi ve çok bariz hatalar. ross parlarken sakatlandı, yedek stoperimiz yok. emin’in daha çok pişmesi lazım. kazımcan iyi ama sakatlık riski yüksek, ikamesi yok. nelsson gidecek gibi duruyor, yedeği yok. rashica parladı, sakatlandı. yunus imzayı attı, kafası rahatladı derken sakatlandı. kerem’in ayağını nerdeyse eline veriyorlardı. hocam’ın işi zor. 4 yıl kabız futbol oynadık kimseden ses çıkmadı, okan hocanın ise 2 maç kredisi bile yok. allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın