• 447
    utanmadan etmeden bir de islik ve yuhalamayi ahlak cercevesine almaya calisan mutsuz ve baskalarini da mutsuz etmekten imtina etmeyen, kibirli ve cahil insanlar toplulugudur.

    meslegini iyi veya kotu icra eden, kimseye bir kotulugu olmayan, sadece o gun iyi bir sekilde( kime gore) meslegini yapamayan insanlari yuhalayip, her yerden taciz eden insanlar daha ne yaptiklarinin bile farkinda degiller mi gercekten?
    gitme kardesim stada o zaman. biz izledigimiz oyunda ve destekledigimiz takimda oyuncularimizin kotu bir sekilde taciz edilmesini istemiyoruz.

    sen is yerinde mobbinge ugruyorsun diye, hakaret isitiyorsun diye bunu baskalarina yapmak mi senin zihninin adaleti? yoksa meslegini yapmaya calisan insanlari bu sekilde taciz etmeyerek kendi basina gelmesini istemedigin sekilde davranmak mi dogru olan?

    ayrica sen kimsin ya? sen hangi sifatla oynanan oyunu begenmiyorsun da bu tacizi gerceklestiriyorsun? kim sana bu konuda yeterli oldugunu soyledi?

    artik bu asimilasyona bir yerlerde son verilmeli. bu kadar cahil cuhela is olur mu? hele bunu utanmadan kendini hakli cikarmak icin savunmak nedir? rezillik otesi isler oluyor artik.

    utanin biraz, konusmayin... utanin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın