• 380
    bütün bir camia olarak bir sezon içinde sadece 2 maç için hazırlanan camia. başkanı , futbolcusu , taraftarı ve bilmem nesi olarak bütün sene için tek amaçları galatasaray yenmek olan bu kulüp , sırf bu yüzden bile defalarca şampiyonluk kaybetmiş ve hatta sezonu büyük başarısızlıklarla kapatmıştır.

    hatırlayacak olursak ; galatasaray şampiyon olurken ligi 6. sırada bitiren fenerbahçe , galatasaray'ı ali sami yen'de yenmiş ve sanki şamypiyon olmuş gibi sevinmişti. yine meşhur 6 kasım zamanı da sezonu 6. sırada bitirirken bütün sene o maçı konuşmuş , 6. olmalarını mevzu bahis bile yapmamışlardı.
    bundan 1 sene önce lig 5.si olmaları normal gelirken ali sami yen'de berabere kalmaları onlar için başarı olmuştur. zaten ilginç olan da bu ; kimse çıkıp "olum siz ne içiyorsun , nasıl bi dünyanız var lan ? rezil oldunuz hala galatasaray maçını kazandık diyorsunuz" demiyor. ha sorsan o seneleri , o sezon sonlarını hatırlamazlar ama galatasaray maçları ve skorları hep akıllarında bulunur.

    işte bu tarih baz alınırsa sevgili renkdaşlar ; bunu moral yahut avuntu olarak söylemiyorum ama bu sezon sonu yine bir destan bizi bekliyor olabilir. ha olmayadabilir ama ben olabileceğini düşünüyorum zira fenerbahçe'nin çok kötü bir fikstürü , buna rağmen çok az gücü var. bu rehavet , bu "başarı" onlar için bir doyum noktası olacaktır ve "2/2" yapmış olan bu camia bu sezon yine hüsran yaşayacaktır. ve umarım onlar hüsran yaşarken , topu poposu ile durduran volkan demirel * sezon sonu "hindi" muhabbeti ile karşı karşıya kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın