• 81
    takımımızın gücü nispetinde gayet de fazla fazla oynadığı maç. ya da dış şutlardaki yüksek yüzdemizin akmasa da damlayan savunmamızla birleşince bizi üç çeyrek kadar taşıdığı maç da denebilir. üçüncü çeyrek sonunda takımın yorulduğu sekansta bir de çok bariz topla yürüme pozisyonunda çalmayan düdükle gelen üçlük, sonrasında rakip koç ile göksenin arasında yaşanan olay ve hemencecik gelen anonsla gardımız biraz düşmüştür. fenerbahçe buralarda kalitesini ve rotasyonunu da devreye sokunca tekrardan yakalamak mümkün olmamıştır.

    fenerbahçe'nin amatör branşlarda bizi tokatlayıp durması bu amatör branşların kitleselleşmeye başladığı günlerden beri, bir iki istisna periyod hariç, süregelen bir olay. derbiden derbiye ya da arada sırada gelen başarılarda kritikleşen maçlardan maçlara takip eden taraftar için bu durumun kabak tadı vermesi kadar da doğal bir olay yok elbette. ancak 3-4 maç önce yarı şaka yarı ciddi kümede kalma hesaplarına geri dönmüşken alınan skorlar üzerine bu maçın 3 çeyreğinde fenerbahçe ile kafa kafaya gidebilmek sezonun ilerisi için bir umut belirtisi.

    bir tarafta nisan-mayıs aylarında f4 için uçak fiyatlarına bakan bir ezeli rakip varken bunlar da fukara tesellisi aslınd. ancak bu takımı az ya da çok takip etmeye niyetlenen taraftarın bizim en iyimser hedefimizin lig 3.'lüğü olabileceğinin farkında olması gerek. arkanızda efes örneği gibi bitmek bilmeyen bir bütçe ya da fenerbahçe'nin yaptığı gibi hazır euroleague takımına çökme gibi bir durum olmadığı sürece o seviyelerde kalıcı olmak imkansız. selçuk yaşar'a rağmen karşıyaka'nın bile beceremediği bu işi bizim abidik gubidik formüllerle bir sezon ümitlenip ikinci sezonda olsun diye beklememiz hayal satmaktan ibaret oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın