resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4682
    ne yazık ki değeri yeni anlaşılan hoca.

    halbuki teknik direktörlük kariyerine bakılması yeterli olacaktı.

    okan hoca takımımızın başına geçtiğinden beri bir yapı kurmaya çalışıyor. önde baskı kuran, rakibi boğan bir takım izlettirme arzusu içinde. bunu yaparken de kalesinde az gol görmek istiyor. işin bu tarafını halletti diyebiliriz. ligde konyaspor'dan sonra en az gol yiyen takımız. çıktığımız ilk 8 deplasman maçında en az gol yiyen hoca konumunda bulunuyor.

    https://twitter.com/...H2qxGow_yT3TYQIzhsjQ

    bunun yanında takımımız ile çıktığı 15 maçta 2.20 mbp ortalamasını yakalamış. gerçekten muazzam bir istatistik. daha önceki td kariyerindeki mbp ortalamalarını şimdiden geçmiş durumda.

    -başakşehir: 76 maç (1.62 mbp)
    -çaykur rizespor: 32 maç (1.41 mbp)
    -akhisar belediye: 53 maç (1.51 mbp)
    -göztepe: 33 maç (1.58 mbp)
    -sivasspor: 11 maç (0.73 mbp)
    -gaziantepspor: 42 maç (1.29 mbp)
    -elazığspor: 33 maç (1.24 mbp)

    hoca oynatmış olduğu forvetlerden her zaman verim almıştır. bunu belirtmiştim. (bkz: #3458951).

    bu sezonda takımımız başında mauro icardi'den verim almaya başlamıştır. buda mbp ortalamasına yansımış gözüküyor. ben hala haris seferovic'ten de faydalanacağını düşünüyorum. yeter ki aynı karşılığı futbolcudan da alsın. ligin ikinci yarısında her futbolcuya ihtiyacımız olacaktır. tıpkı sol bek'te patrick van aanholt'a ihtiyacımız olacağı gibi..

    zaten şu ana kadar yaptığımız 34.06 xg'den daha fazla gol çıkartabilseydik işin rengi çok farklı olacaktı. muhtemelen dünya kupası arasına lider olarak girecektik. hatta rakiplerimize 3-4 puan fark atmış olabilirdik.

    okan hocanın arkasında duralım gerisi gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın