resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4665
    zamanında dünya yıldızları ile oynamış ve teknik direktörlük kariyerinde ise dünya yıldızları ile çalışmış bir hoca. kendisinden başka "yıldız yönetme" işini iyi bilecek ligde 2-3 hoca var.

    şu ana kadar futbolcularına yaklaşımı muazzam. başarı böyle kaynaşmış ortamlardan gelir ve bizimkileri sevinci, üzüntüyü bir arada yaşayan bir takım yapmayı başarmış gözüküyor. hepsinin sosyal medya paylaşımlarından anlıyoruz ki hocayı gerçekten çok seviyor ve saygı duyuyorlar. bir teknik direktör için en zor şey kendisini futbolcuya sevdirmektir. bir gün x kişi kadroda oluyor, bir gün y kişi ama hiçbirisi hocaya kırılmıyor bu da gözleniyor.

    hocanın bana göre en büyük artısı ise galatasaray'ı biliyor olması. buranın ağırlığının ve sorumluluğunun farkında. zaten hayatının hiçbir döneminde burnu havada bir insan olmadı. kibir galatasaray'a yakışmaz. bunun bilincinde hareket ediyor. kim ne derse desin sayısız başarı kazanmış fatih terim'de söz konusu galatasaray olunca sıfır kibir gösteriyordu. okan buruk, terim'in öğrencisi ve ondan çok şeyler öğrendiğini her seferinde belirtiyor. kendisi bizim yeni efsane teknik direktörümüz olacak ben buna inanıyorum. nice zaferleri beraber yaşayacağız herkese, her şeye inat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın