resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 633
    harika bir günün ardından mod düşürmek amacım olmayarak anmak istediğim genç yeteneğimiz, biricik bonservisli wonderkidimiz.

    bugünki maçta 7 gol atıp kenetlenen takımda yusuf'u da görmeyi çok isterim açıkçası. kendisi bana göre takımda tavanı en yüksek oyuncu (icardi, mertens, mata gibi dünyanın kabul ettiği yıldızları tabii ki saymıyorum.)

    inanılmaz bir oyun zekası, sihirli bir sol ayağı var. kendisini diğer genç kardeşlerimle (arda güler vs.) kıyaslamak da istemiyorum. rakip de olsa onlar ülke futbolu için önemli isimler. ama bir tarafta barçanın oynattığı, taraftarının yeni messi dediği çocuk varken türkiye liginde parlayan oyuncuları aynı kefeye koymamak gerektiği kanaatindeyim.

    sağ salim sapasağlam bir şekilde sakatlıkları atlatıp, gerek rashica gerek mertens yerine oyuna dahil olarak yeteneklerini göstermesini ve zamanla ilk 11'e yerleşmesini istiyorum. mertens'i geldiğinden beri çok sevsem de 35 yaşında kendisi. rashica desen kiralık, onu da çok tutuyorum fakat bonservisi alınabilir mi bilmiyorum, hele hele icardi gibi bir öncelik varken. (bonservisi almaktan bahsediyorum.)

    mertens sonrası geçirsen 10 numarayı sırtına, çalımların, şutların ve paslarınla bizi mest etsen ne güzel olur be kardeşim. daha 19 yaşındasın, tapulu oyuncumuzsun.. bi de güzel takıma +20 milyon euroya falan satarız seni...

    tanım: bana sabah sabah güzel hayaller kurduran, artık sakatlık belası bitse de izlesek dediğim oyuncu. sağlığı ve şansı yanında, vurduğu gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın