• 36
    gerek gs sözlük, gerek ekşisözlük ve twitter'da malum alanya maçı ile beraber eleştiri yağmuruna tutulmaları sebebi ile son 2 haftadır hakemler daha iyi maçlar yönetiyorlar.

    önümüz seçim, hem de çok bıçak sırtı bir seçim. bu parti ve ittifağı oldukça oy kaybetmiş gözükmekle beraber hala umutlarını sürdürmek istiyorlar. dolayısı ile haziran seçiminin öncesindeki kasım ayında sırtını siyasete veren adamlar ligi dizayn etmeye kalkıp iyice de şımarınca çok büyük tepki yediler. hatta dursun özbek o hafta içi cumhurbaşkanı ile görüşme yapmaya gitmişti. daö akıllı ve ticari zekası olan bir adam, ne kadar kendisi ile birinci dönemi yüzünden biraz alay etmiş olsak da gerçek bu. bunları görüp aktardığına eminim. sonucunda da futbolun içinde cumhurbaşkanından baya bir zılgıt yiyen insan olduğuna eminim. yoksa oraya "ya sayın cumhurbaşkanım bize olmayan kırmızı kartı verdiler" demeye gidecek hali yok. aynı benzer durumu daha önce ünal aysal'da yapmıştı akp'ye oy veren milyonlarca taraftarımız var diyerek.

    sonuç olarak sahip olduğumuz kozu iyi kullanmalı ve dillendirmeye devam etmeliyiz. neticede biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz. maçlar hakkaniyetli yönetilsin istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın