resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4621
    bir an bile kendisine olan inancım zayıflamadı.
    buraya tesadüfen gelmediğini her hafta gösteriyor. büyük takım dışında 2 farklı takımda iki farklı ulusal kupa aldığını unutmayalım. o kadar teklif varken kabul etmedi. gerek oğlunun rahatsızlığı gerek hayali için efsanelerinden biri olduğu, tuttuğu takımı çalıştırmayı bekledi.
    medyaya galatasaray'ı çalıştırmak istediğine dönük beyanat vererek imajını (kimilerine göre) zedeledi.
    her hafta eleştirildi her hafta altın oyuldu. tarihin en kötü başkanının bunamış anası bile sçocuğunu hedef alan tweetler beğendi. yazın başında yönetimi bile belli olmayan son gün 5 oyuncu transfer edilen takıma gelip genç oyuncu yetiştirip (emin, metehan, kazımcan) hem hiçbir beklenti olmayan oyuncuları yıldız yap ya da verimli hale getirdi (boey, taşdemir, barış alper).
    ayrıca deplasmanda en çok oynayan takım olup her hafta hakemler tarafından sahada biçildi. isterse 30 puan farkla şampiyon olalım bu sezon ilk 13 maç itibarıyla takımımızın 5 penaltısı verilmedi. 2 galibiyetimiz resmen çalındı.
    her hafta o haftanın lideri ya da sezonun parlak takımlarıyla oynadı. ( sükseli başlayan antalya, o haftanın lideri antep, gol yememiş konya, uçan adana demir, son şampiyon trabzon, yeni hoca değiştirmiş bjk, sezonun takımlarından biri olan başakşehir)
    tüm kilit maçlarda ya kazandık ya da galibiyetimizin çalındığı beraberlikler aldık. (bjk, başahşehir, konya galibiyetleri/ ancak penaltımızın verilmediği trabzon, üç puanın gasp edildiği alanyaspor maçı)
    en kritik eşiği en az sıyrıkla atlattık. momentum en önemli zamanda bize döndü. yeni bir imparator olma yolunda çok güzel ilerliyorsun hocam. sırf en büyük düşmanlardan biri olan başakşehir ve beşiktaş maçlarında yaptıkların bile yeter. gövde gösterisi yapan galatasaray'ı özlemişiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın