• 72
    umarım 1 puana oynamayız ya da 1 puan alırsak ''1 puan iyi'' triplerine girmeyiz. kaldı ki 3 puan alamazsak, tedirgin ve endişeli okan buruk üzerindeki yük daha da artacak. daha ekim ayında 8 puan fark yemiş olacak üstelik elinde böyle bir kadro varken.

    yönetimi eleştirirken transfer konusunda bir atılım yapıp hepimizi memnun edecek bir hamle gerçekleştirip, hamle sırasını okan buruk'a bıraktı. yönetimin okan buruk'un performansından tamamen mutlu olduğunu sanmıyorum. ligin başından beri sadece 1 adet (beşiktaş) kendi taşına denk taşı yiyebildi. bir kaç maçta şah çektiler, diğer hamlelerinde ise ya piyon hamlesine karşılık veremedi ya da kimilerinde mat oldu.

    kazandığımız maçlar;
    antalya 10. sırada
    ümraniye 19. sırada
    gaziantep 11. sırada
    kasımpaşa 12. sırada
    konya 8. sırada
    k.gümrük 14. sırada
    beşiktaş 7. sırada
    istanbul 18. sırada

    burada sadece beşiktaş ve konya galibiyetini galatasaray adına başarılı bulabiliriz. diğerlerini zaten fener yendiğinde övüldüğü için tepki almıyor mu, bu takımlar güçsüz diye?

    trabzon
    adana
    alanya maçlarında ise 6 puan bıraktık. alanya maçı hakem tarafından feci bir maçtı onu bir kenara koysak 4 puan.

    5. sıradaki kayseri
    15. sıradaki giresun'a ise 6 puan teslim ettik.

    sanırım bu tablolar bazı şeyleri daha iyi görmek, anlamak, farketmek adına etkili olacaktır. ben en başından beri okan buruk'u yetersiz gördüğüm için eleştiren bir galatasaray taraftarıyım. bazen haksızlık mı ediyorum diye düşündüğüm oldu fakat hala ayakları yere basan, hem defansif hem ofansif, hem farklı stratejiler hem planlar, organizasyonlar anlamında güven veren bir takım yok benim futbol anlayışıma/hayalimdeki galatasaraya göre.

    12 maçta 10 gol yemişiz ligde.
    12 maçta 16 gol atabilmişiz sadece. sene sonunda gol kaçıran değil atan şampiyon oluyor. xg'ye de puan verilmiyor ne yazık ki.

    tüm bu istatistikler doğrultusunda ben okan buruk yönetimi bir kez daha yetersiz bulduğumu dürüstçe, saygılı şekilde dile getiriyorum. fatih terim, x, y yanlısı olmadığımı da zaten görebilirsiniz entrylerimde.

    okan buruk'un puan kazanmasını istiyorum çünkü ne kadar az hasarla bırakırsa o kadar çok sevineceğim. eğer beni yanıltırsa da zaten yanıldığımı kabul etme cesareti gösterdiğim için eleştirildiğim gibi yine eleştirir 1-2 kişi. hata yaptığımı kabul etmekte gocunmam.

    umarım yarın okan buruk değil / galatasaray galip gelir. başakşehir maçı önemli bir eşik olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın