• 67
    başakşehir in üçlü orta sahasına karşı ya önde baskı yapmayacağız ya da baskı yapacaksak abdülkerim orta saha cizgisi ilerisine kadar gelip eksik olduğumuz adamı kapatacak. bundan başka çaremiz yok. beşiktaş maçında genelde gedson'u boş bıraktık ve çoğunda onu bulamadılar lakin buldukları anlarda da bizi ne kadar kolay geçtiklerini hepimiz gördük. beşiktaş ile başakşehir aynı diziliis ve hemen hemen aynı futbolu oynuyor. farkları tabii ki başakşehir bunu hatasıza yakın bir şekilde yapıyor.

    benim tercihim önde baskı yapmamak ve baskıyı orta saha gerisine çekmek olurdu. temel sebebi stoperlerimiz hakkındaki genel görüşüm. atletik değiller, sadece yer tutmayı iyi biliyorlar. orta saha üzerinde baskıya katılıp sonra tekrar pozisyon alabilecek devamlılıği görmüyorum. bu sayede daha kompakt kalıp geçiş/kontra oyunla hücumu düşünürdüm.

    tahminim ise hoca bu maç özelinde taktik degistirmeyecek. basın toplantilarindan anladığım takımın boyunu uygun görüyor, oyundan da memnun. demek ki aynı şekilde devam edecek.

    bu yukarıdaki sebeplerden bu sene en sert tokadı yiyeceğimizi öngördüğüm bir maç. umarım tam tersi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın