• 62
    bu maçla ilgili dört tane endişem var. bu dört durum maçı rakibe ya da bize döndürecek.

    1) emre taşdemir - bertrand isidore traore eşleşmesi. traore oldukça etkileyici, gerçekten çok yetkin bir hücumcu. buna karşılık emre'nin savunma performansı, kaç defa birebir kalacağı, barış alper'in savunma yardımı maçın kritik noktalarından birisi. 22 ekim 2022 fenerbahçe başakşehir maçında deplasmanda olsa bile üç dört defa pozisyon hazırlamayı başardılar.

    2) 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçında kısmen uygulamaya çalıştığımız ama dağınık bir şekilde yaptığımız ön alan baskısını rahatlıkla cezalandırabilecek bir takım. başakşehir savunmadan hücuma geçiş konusunda ligin açık ara en iyi takımı. beşiktaş maçında gedson carvalho fernandes'in orta saha etkinliği başakşehir açısından önemli bir done olacaktır. kadrolarında gedson kadar atlet isimler olmasa da pas ile çıkma konusunda çok daha yetkin bir takım.

    3) bence takımımızın sezon başından beri yaşadığı en temel problemi olan atletizm seviyesiydi. 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçını kanatların içeri girip orta sahaya yardım ettiği ve bolca savunma yardımı yaptığı sisteme döndük. beşiktaş'ın hazır olmamasının da etkisiyle bu sistem gayet iyi bir şekilde çalıştı. bu sefer hem seti hem de geçişi çok daha iyi oynayan bir takıma karşı bunu uygulamayı çalışacağız.

    4) dünya kupası -tatil- öncesi son maç olması sebebiyle futbolculardan oluşabilecek konsantrasyon kaybı da bir miktar endişelendiriyor. bunun yanında kupaya gidecek dries mertens, lucas torreira gibi isimler sakatlanmamak için bir miktar kendisini sakınarak oynayabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın