resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1301
    4 yıl önce piyasa değeri 100 milyon euro olan, iki yıl önce bonservisine 50 milyon euro ödenen, iki kez serie a gol kralı olmuş olan, henüz 29 yaşındaki yıldız santrforumuz. çalkantılı bir yaşamı olmasaydı şu an altyapısında yetiştiği barcelona'da lewandowski yerine oynuyor olurdu. faal en iyi 15 bitirici arasında sayılabilir.
    türkiye'ye birçok dünya yıldızı geldi. roberto carlos, didier drogba, guti hernandez, radamel falcao... ama bu adamların posası çıkmıştı. hep merak ettiğim bir şey vardı. mesela drogba 25 yaşındaki prime haliyle bu ligde oynasa neler olurdu acaba... ya da falcao porto zamanlarında bizim formamızı giyiyor olsaydı...
    hagi, jardel, sneijder gibi istisnalar elbette var ama birçok devri geçmiş yıldız büyük beklentilerin altında ezildi. bunlara son olarak mesut özil eklendi. işte icardi belki de en olgun, en verimli yaşlarında, prime haliyle bizde oynuyor. 35'inde gelse bu kadar etkilemezdi ama bu yaşında formamızı giyiyor olması bizim adımıza büyük bir şans. bundan birkaç yıl öncesine dönsek ve icardi 30 olmadan galatasaray'da forma giyecek dense hassiktir çekilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın