resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4474
    5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı'nda kötü bir sonuç alalım da ortamı neşelendirelim diye bekleyen bazı irlandalıların heveslerini kursağına tıkan hocamız.

    yok bjk maçı kader maçıymış, yok efendim böyle gitmezmiş... müthiş bir organizasyon var adamın hakkında. organize bir grup var gerçekten sosyal medyada ve maalesef burada. bunun amacı hocaya karşı kötü bir teknik adam algısı yaratıp insanları ikna etmek. arkasındaki desteği köreltip bizi yarış dışı bırakmaktan başka bir niyet yok kimse kusura bakmasın. galatasaraylı olup buna çanak tutanlar da var. ligde geride kalan o kadar maç içerisinde kötü oynadığımız tek maç kayseri deplasmanı. ciddi anlamda takım ilerleme kaydetmese, kötü oynasa sıkıntı yok ama hakkında söylenilenler tek kelime ile saçmalık.

    emek veriyor, çalışıyor, eksiklerini mümkün olduğunca gidermeye uğraşıyor. amaç ne güzel kardeşim! neden adamın kaderini tek maça indiriyorsunuz? bu kadar kolay mı bu işler? gerçekten galatasaray tutkunu olanlar kırılırsa kırılsın ama okan hocayı bu kadar erken silmek ile galeyana geliyorsunuz. geçen senelere göre takım epey yol almış, bunu görememek için futboldan anlamıyor olmak lazım. bunun dışındaki kişilerin amacı zaten kaos çıkarıp fener'in ekmeğine yağ sürmek. pivot santrofor çok haklı. burdan çok kelle gitmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın