• 31733
    2022-2023 sezonu için kalecinin üstüne vurmaya devam ederse sezon sonuna kadar yarışta kalması mümkün olmayan takımımızdır. sıkıldım artık ligin en boktan kalecilerini yıldız yapmaya, altyapıdan yeni çıkmış kalecileri türk futboluna kazandırmaya. gol atın artık gol.

    hayır geçen seneki gibi beceriksiz adamlar da yok. hepsinin en önemli özelliklerinden biri bitiriciliktir. icardi çok da eski olmayan bir dönem dünyanın en iyi bitiricilerinden biriydi, mertens dediğin adam napoli tarihinin en çok gol atan adamı. bu adamlar da atamıyorsa tam olarak ne yapacağız?

    bu lig öyle saçma sapan bir lig ki her an hakemler bütün kaderi değiştirebilir. bol bol pozisyon da üretebiliyorken fırsatını bulduğun an 2-3'ü atamazsan ligin en rezil takımı bile maça ortak olabilir. gol dediğin şey özgüvenden ibarettir. atamadıkça özgüven gider telaş olmaya başlar, her hafta daha da zor geçer. aynı xg'yi yakalayan fener ligin açık ara en çok gol atan takımı. çoğu maçı erkenden koparıyor sonra da 3'ü 4'ü atıp şov yapıyor.

    bizimkiler inatla kalecinin üzerine vuruyor. vur yan ağlara gitsin de kaleciye şov yaptırmayın artık. kaleciyle karşı karşıyasın önünde bir sürü alan var kalecinin kucağına atıyorsun topu. vur köşeye vur havaya. böyle lig bitmez.

    --- alıntı ---
    https://twitter.com/.../1586101358985637888

    bu sezon süper lig'de bir maçta en çok kurtarış yapan kaleciler:

    günay güvenç
    vs galatasaray : 11

    emiliano viviano
    vs galatasaray: 10

    rúnar rúnarsson
    vs galatasaray: 10

    muammer yıldırım
    vs adana demirspor: 10

    bilal bayazit
    vs kasımpaşa: 10

    serkan kırıntılı
    vs galatasaray: 9

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın