• 2201
    barcelona, benim izlediğim süre için konuşuyorum, hep "yıldız" takımı olmuştur. stoiçkov, romario dönemlerini net hatırlamasam da bugünkü çıkışın ilk adımları o dönemki efsane kadro ve şampiyonluklar ile atılıyor. o tayfa bırakır bırakmaz da 96'da orijinal ronaldo, 97'de rivaldo, 2003'te ronaldinho, birkaç yıl sonra messi adeta bayrak yarışı gibi takımın yıldızı konumunu birbirlerinden devralıyor ve takımı yücelten yıldız bir isim daima kadroda oluyor.

    tabii ki koeman, guardiola, luis enrique, figo, xavi, ıniesta, eto'o, suarez, neymar gibi tamamlayıcıdan çok daha öte efsaneler kadrodaydı ama hepsinden büyük bir yıldız, en formda çağını yaşadığı barcelona'yı en üst seviyede tutmada kilit rol oynuyordu.

    messi sonrası kötü transferleri de görünce barcelona bitti gibi görünüyor olabilir ama aynı barcelona, rivaldo'nun gittiği ve ronaldinho'nun henüz gelmediği 2002-2003 sezonunda da ligi 6. sırada bitirmiş ve hüsran bir sezon yaşamıştı.

    demem o ki var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok anket baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir
App Store'dan indirin Google Play'den alın