• 315
    28 ekim 2022 fatih karagümrük galatasaray maçını yönetecek olan hakemin bahattin şimşek olduğu açıklandıktan sonra aklıma direkt bu maç geldi.

    bu maçın ilk yarısında başakşehir 1-0 öndeyken, fb'li futbolcu gustavo, rakibinin ayağını kırma teşebbüsünde bulunmuş ve sadece sarı kartla cezalandırılmıştı. karttan sonra var çağırmasına rağmen yine geri adım atılmamıştı!

    maçın ikinci yarısında da skandallar devam etmişti. başakşehirli futbolcu rafael, rakibine hiç dokunmamasına rağmen kart gördüğü için haklı olarak sinirlendi ve hakem fırsat bu fırsat diyerek aynı anda ikinci sarıyı da vererek kırmızı kartla oyundan atmıştı.

    hakemin verdiği cesaretle rakiplerine dalan fenerbahçeli futboların sertliğine itiraz eden irfancan kahveci de ikinci sarı karttan atıldı.

    9 kişi kalan rakibine karşı, biri hakemin oyundan atmadığı gustavo'nun golü olmak üzere 2 gol atan fenerbahçe maçı 4-1 kazanmıştı.

    ha bu arada maç 4-1 olduktan sonra nazım sangare'de tıpkı gustavo gibi, rakibinin ayağını kırma teşebbüsünde bulunmuş ama kart bile görmemişti.

    bu maçtan sonra fenerbahçe sezonu şampiyon olarak bitiremedi ama yarıştan kopmamasını sağlayan en önemli maç da buydu.

    https://www.beinsports.com.tr/...basaksehir-mac-ozeti
App Store'dan indirin Google Play'den alın