• 7232
    acilen titreyip kendine gelmesi gereken camia.

    (bkz: uğur dündar/#3475875)

    bu müthiş entry'de bahsedilen uğur dündar kim? ipe sapmaz gelmez her türlü saçmalığına rağmen fenerbahçe'yi kenetleme gücü olan, fenerbahçe'yi her şeyden, atatürk ve türkiye cumhuriyeti'nden bile üstün tutan bir figür. fener'e avantaj sağlamak için yapmayacağı numara, kurmayacağı düzen yoktur.

    bunun yerine bizim camianın lideri olacak galatasaraylı bozuntularına bakın bir de. inan kıraç dedem dün "küçük ali'yi bu sene şampiyon yapacaklar" derken bugün ne olduysa "şampiyon demedim eşantiyon dedim" noktasına gelmiş. eski divan kurulu başkanı* merhum kulüp başkanımıza* cenazede omuz atıyordu, yeni divan kurulu başkanımızı tanıyan varsa beri gelsin. camianın saygı duyduğu merhum başkanlarımızdan biri* "şike falan deyip de ebedi dostumuzu üzmeyelim :)" diye geziniyordu. duayen gazetecimiz* en çok bize söver, tribünden yetişme yorumcumuz* "en tarafsız benim" şovlarına girişip kendini bitirir, galatasaraylı olduğu bilinen diğer yorumcular ise "hakem konuşmayı sevmiyorum monşer" kafalarında takılır.

    sadece uğur dündar ve fener de değil, bizim dışımızda bütün camialar kenetlenip tek yürek olabilirken biz sürekli birbirimizle didişiyoruz; bir de bizi diğerlerinden ayıran bu diye havalara giriyoruz. valla benim bildiğim kendi içinde birlik sağlamayan yapılar işgale, saldırıya, karışıklığa çok teşne olur. o yüzden toparlanmak şart. yıllar sonra aklı başında bir adam* kulübü sahiplenmiş, etrafında tek yürek, tek vücut, tek yumruk olup hareket etmek şart. yoksa bizi bitirmek için elinden geleni ardında koymayan bu kitleye karşı gardımız hepten düşecek, nakavt olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın