resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4227
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçındaki skandal kararlardan sonra kendisinin yeteneğini, futbol bilgisini tartışmayı abesle iştigal görüyorum.

    fakat okan hocam, tartışmak istediğim konu şu; acele ediyorsun ve korkuyorsun, yapma. cesur ol. arkanda milyonlarca kişilik bi camia var ve arkanda bu insanlar, emin ol. sahada olanları herkes görüyor zaten, bak, dün çok yanlış kararlar vermiş olmana rağmen sana kayda değer bir tepki yok. olmaması da gerek, ve sahada öyle kötü niyetli tipler oldukça olmaz da.

    tamam, zor bir süreçten sonra çok istediğin bir makamı elde ettin, orayı korumak istiyorsun, taraftar tepkisinden, gönderilmekten çekiniyorsun, anlıyorum. ama cesur olmazsan korktuğun başına gelecek. düşünme kim ne der, nasıl olur, sen kendi oyununu oynat. olmadı mı? gönderildin mi? yetenekli bi teknik adamsın hocam, gençsin daha. saçma şeyler yaşanmadığı sürece bizimle yolların yine kesişir gelecekte, daha doğru ortamlarda. kaybetmekten korkma.

    psikolojini futbola yönlendir hocam. biliyorum, bu takım senelerdir biçiliyor ve bu şekilde en büyük efsanesini yedi. ama senin o kavgaya girmen için henüz erken. sen henüz görevini yap sadece.

    ben fatih terim’i en çok savunanlardan, gönderilmesini en çok eleştirenlerden, torrent’ten en çok nefret edenlerden biri olarak söylüyorum bunu. fatih hoca gibi bi kılıç yok başının üstünde. çünkü fatih hoca bu ortamda gelmez, gelmesin de zaten. bu hükümet değişene kadar gelmemeli bence. senin arkandayız, gönderilsen de arkanda oluruz. rahat ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın