• 59
    bernd schuster 2008-09 sezonunda real madrid'in teknik direktörüyken barcelona için "yapacak bir şeyimiz yok. bu yıl onların yılı" demişti.

    ben bu yılın fenerbahçe'nin yılı olduğunu düşünüyorum. ama bunu fenerbahçe süper oynadığı için değil süper kollandığı için söylüyorum. üstelik sürekli bir 8 yıldır şampiyon yapılmıyoruz diye ağlamaları da bu sene prim verecek gibi. sen şikeyi aklamaya çalışmanın bedelini ödüyorsun işte. umarım layık olduğun gibi küme düştüğün günleri de görürüz fenerbahçe.

    biz zaten dursun özbek'i başkan seçerek kendi ayağımızı kendimiz biraz daha doladık zaten işler bizim için yeterince karışık olduğu halde.

    kısacası şampiyonluk bu düzende çok zor. bize 2018-19'dan sonra nefes aldırmamaya and içmişler. yeni düzende de futbol açısından ben bir şey değişeceğini zannetmiyorum. özerk olsa ne olacak futbol? yine fenerbahçeli, beşiktaşlı hakemler, tahkim üyeleri, tff yöneticileri, başkanları bizi doğramaktan kaçınacak mı? bilemiyorum.

    biz haluk ulusoy'dan sonra tff'yi çok boşladık. beşiktaş ve fenerbahçe tff'yi kontrol altına aldılar. bizim tff'yi galatasaraylılaştırmamız lazım. ama bu dursun ile erden ile filan olacak iş değil. bakalım fenerbahçe ve beşiktaş o zaman adalet diye gece gündüz nasıl ağlayacak seyredelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın